ww2 games és csalások,trainerek,képek

minden ami ww2

forum

üdvözlök mindenkit

WW II in Colour

játékok 2012

2012-ben megjelenő játékok

 

Lassan vége a játékok szempontjából unalmas januárnak és beindul a játékáradat. Csokorba szedtük mire lesz érdemes figyelni a következő két hónapban. Haladjunk is a megjelenések sorrendjében!

Final Fantasy XII-2 (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: SQUARE ENIX
Kiadó: SQUARE ENIX
Megjelenés: 2012.02.03

A Final Fantasy XIII anno kapott hideget-meleget: sokan túl lineárisnak találták és a párbeszédekkel sem voltam megelégedve, de a mérleg másik oldalán ott volt például a nagyon jól eltalált harcrendszer, ami sokáig élvezetessé tette a játékot. A XIII-2 nagyrészt megtartja a koncepcióból, ami jó volt, és fejleszt az egyéb részeken.
 Soul Calibur V (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Project Soul
Kiadó: Namco Bandai Games
Megjelenés: 2012.02.03

A konzolok egyik legnépszerűbb verekedős játéka is újabb résszel örvendeztet meg minket idén. A harcrendszert némileg átdolgozták az előző részhez képest, kukáztak néhány dolgot és például behozták a már több játékban is látott „super gauge”-ot, amit feltöltve extra támadásokat indíthatunk. Már hagyomány, hogy vendégszereplők is a színre lépnek a Soul Calibur zászlaja alatt, idén Ezio harcol majd a többiek mellett.NeverDead (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Rebellion
Kiadó: Konami
Megjelenés: 2012.02.03

A Konami új third person akciójátéka elég szórakoztatónak tűnik. Főhősünk képtelen meghalni, így nem igazán zavarja, ha letépik például egy kezét. Na bumm, maximum azzal veri agyon a démonokat, aztán visszarakja a helyére.The Darkness 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Digital Extremes
Kiadó: 2K Games
Megjelenés: 2012.02.10

Az első Darknesst még a Strabreeze stúdió készítette öt éve, és egy máig emlékezetes FPS-t sikerült alkotniuk, aminek elég egyedi atmoszférája van. A második részben visszatér Jackie Estacado, a lehetőségek tárháza pedig csak bővült az első rész óta, immár egyszerre használhatjuk sötét erőnket és tűzfegyvereinket is.Kingdoms of Amalur: Reckoning (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: 38 studios és Big Huge Games
Kiadó: Electronic Arts
Megjelenés: 2012.02.10

Bár sokan tartottak tőle, hogy a Kingdoms of Amalur csak egy egyszerű üsd-vágd játék lesz, már a demó is megmutatta, hogy az RPG oldalát sem hanyagolták el a játéknak. Már nem kell sokat aludni és elkezdhetünk Amalurban kalandozni.

 


 
 
hírek
játékok 2012
2012-ben megjelenő játékok
2012-07-25 11:02:01
képeink